Onze gember

Gembergemak binnen handbereik

Kant- en - klare gemberstukken, blokjes en schijven, ook daarvoor moet je bij Garlic Solutions zijn.

Wij leveren deze aan de horecagroothandel en supermarkten. Daarnaast vind je onze gember ook terug in de bekende verse maaltijdboxen en in de vers- en wokpakketten in diverse supermarkten. Gewassen en klaar voor gebruik, wel zo handig.

Vijf redenen om vandaag nog te kiezen voor het gembergemak van Garlic Solutions:

  1. Op onze eigen unieke wijze kunnen wij de gember selecteren op grootte, gewicht en aantallen.
  2. Onze gember is zonder additieven, maar dankzij onze manier van verwerken heeft het toch een houdbaarheid van 16 dagen. Voor onze gemberschijven geldt zelfs een houdbaarheid van 19 dagen!
  3. Wij wassende gember voor je zodat de schil vrij is van zand. Bacteriën krijgen zo weinig kans. Onze gemberblokjes ontdoen we eerst van de schil voordat we ze wassen.
  4. Tijdwinst, het tijdrovend klusje van het snijden behoort vanaf nu tot het verleden.
  5. Beperken van foodwaste, omdat we aangepaste stukken leveren heb je minder waste. Wellicht goed om te weten dat we werkelijk ieder deel van onze gember gebruiken.

Onze gember is leverbaar in de volgende varianten:

Image

It is all in the mix
De belofte dat we ieder deel van de gember gebruiken kunnen we waarmaken, omdat we de kleinere stukjes verwerken in onze mixen. Zo hebben we een mix van knoflook, rode peper en gember.

Halffabricaat in bulkverpakking
Voor mensen die graag GROOT denken leveren we ook vers gesneden gember als halffabricaat in bulkverpakking.

Leg dat mes maar weg
Het wassen en snijden van gember is niet bepaald een fijne taak. Het is vaak een tijdrovend klusje. Herkenbaar? Precies daarom hebben we bij Garlic Solutions de oplossing van gemberstukken en gemberschijven bedacht. Het woord ‘solutions’ zit niet voor niets in onze naam. Supervers, supereenvoudig, en zo rechtstreeks in je theeglas, pan of mok. Of rauw door een salade of in een gezonde smoothie! Want gember is een zeer veelzijdig ingrediënt. Onze voorgesneden gember wordt ook voor je gewassen. Dat doen wij in ijswater zodat de schil ontdaan is van zand en andere onregelmatigheden. Dat noemen wij pas echt #gembergemak.

Image

Niet alleen lekker, maar ook heel gezond
Misschien gebruik je momenteel wel niet zo vaak verse gember in de keuken om bovenstaande reden. Jammer! Want gember is een geweldige smaakmaker en is ook nog eens mega gezond. Het zit namelijk boordevol vitamines (A, C, E, B), ijzer, zink, magnesium, calcium en bètacaroteen. Dat is een hele mond vol! Gember is niet alleen ontzettend lekker, het kan ook helpen bij onder meer griep, verkoudheid, misselijkheid en hoofdpijn.

Genoeg redenen, dus, om wat meer gember op de kaart te zetten.

De meest eenvoudige manier om gember te gebruiken is waarschijnlijk voor verse gemberthee. Hiervoor gebruik je onze gemberschijven die je gewoon in een glas heet water kunt doen, of aan een grote satéprikker kunt rijgen.

Maar ook in soep is gember een geweldige smaakmaker. Voor soep zijn onze grof gesneden gemberblokjes ideaal. Ook onze gemberstukken kun je hiervoor gebruiken, die moeten dan alleen nog van hun schil worden ontdaan en in blokjes worden gesneden.

Gember op maat
Wij leveren de gember in verschillende groottes. Onze grof gesneden gemberblokjes hebben een formaat van circa 3 mm, onze gemberschijven zijn  circa 5 mm dik en onze gemberstukken  variëren tussen de circa 2 cm tot 5 cm. Je ziet, voor elke gelegenheid vind je dus voorgesneden, verse gember bij ons.

Image
Een vraag? Graag!
Meer weten over ons gemberaanbod? Bel of mail Tim.
E-mail
Bel nu