ONZE GEMBER

Gembergemak binnen handbereik

Kant- en – klare gemberstukken, blokjes en schijven, ook daarvoor moet je bij Garlic Solutions zijn.

Wij leveren deze aan de horecagroothandel en supermarkten. Daarnaast vind je onze gember ook terug in de bekende verse maaltijdboxen en in de vers- en wokpakketten in diverse supermarkten. Gewassen en klaar voor gebruik, wel zo handig.

Vijf redenen om vandaag nog te kiezen voor het gembergemak van Garlic Solutions:

  1. Op onze eigen unieke wijze kunnen wij de gember selecteren op grootte, gewicht en aantallen.
  2. Onze gemberproducten zijn zonder additieven en dankzij onze manier van verwerken hebben de gemberstukken een houdbaarheid van 14 dagen, onze gemberblokjes 16 dagen en onze gemberschijven zelfs 19 dagen.
  3. Wij wassen de gember voor je zodat de schil vrij is van zand. Bacteriën krijgen zo weinig kans. Onze gemberblokjes ontdoen we eerst van de schil voordat we ze wassen.
  4. Tijdwinst, het tijdrovend klusje van het snijden behoort vanaf nu tot het verleden.
  5. Beperken van foodwaste, omdat we aangepaste stukken leveren heb je minder waste. Wellicht goed om te weten dat we werkelijk ieder deel van onze gember gebruiken.

Onze gember is leverbaar in de volgende varianten:

It is all in the mix
De belofte dat we ieder deel van de gember gebruiken kunnen we waarmaken, omdat we de kleinere stukjes verwerken in onze mixen. Zo hebben we een mix van knoflook, rode peper en gember.

Halffabricaat in bulkverpakking
Voor mensen die graag GROOT denken leveren we ook vers gesneden gember als halffabricaat in bulkverpakking.

Leg dat mes maar weg
Het wassen en snijden van gember is niet bepaald een fijne taak. Het is vaak een tijdrovend klusje. Herkenbaar? Precies daarom hebben we bij Garlic Solutions de oplossing van gemberblokjes en gemberschijven bedacht. Het woord ‘solutions’ zit niet voor niets in onze naam. Super vers, super eenvoudig, de gemberschijfjes gelijk in het theeglas. Onze gemberblokjes gelijk in de pan of wok of rauw door een salade of in een smoothie. Gember is een veelzijdig ingrediënt. Onze gemberschijven,- en blokjes worden gewassen in ijswater. Dat noemen wij pas echt #gembergemak.

Niet alleen lekker, maar ook heel gezond
Misschien gebruik je nu nog niet zo vaak verse gember, omdat je het veel werk vindt om het te snijden en te wassen. Jammer! Want gember is een geweldige smaakmaker en is ook nog eens mega gezond. Het zit namelijk boordevol vitamines (A, C, E, B), ijzer, zink, magnesium, calcium en bètacaroteen. Dat is een hele mond vol! Gember is niet alleen ontzettend lekker, het kan ook helpen bij onder meer griep, verkoudheid, misselijkheid en hoofdpijn.

Genoeg redenen om gember vaker te gebruiken.

De meest eenvoudige manier om gember te gebruiken is waarschijnlijk voor verse gemberthee. Hiervoor gebruik je onze gemberschijven die je gewoon in een glas heet water kunt doen, of aan een grote satéprikker kunt rijgen. Handig voor de horeca, maar onze gemberschijven zijn ook te vinden in consumentenverpakkingen in het koelvak bij de grootste supermarkt. Deze kun je vinden bij de verse kruiden.

Maar ook in soep is gember een geweldige smaakmaker. Voor soep zijn onze grof gesneden gemberblokjes ideaal. Ook onze gemberstukken kun je hiervoor gebruiken, die moeten dan alleen nog van hun schil worden ontdaan en in blokjes worden gesneden.

Gember op maat
Wij leveren de gember in verschillende groottes. Onze grof gesneden gemberblokjes hebben een formaat van circa 3 mm, onze gemberschijven zijn  circa 5 mm dik en onze gemberstukken  variëren tussen de circa 2 cm tot 5 cm. Je ziet, voor elke gelegenheid vind je dus voorgesneden, verse gember bij ons.

Een vraag? Graag!

Wij vertellen je met enthousiasme meer over onze producten.
Bel of mail ons dus vooral.