Image
Over Garlic Solutions

Soms loop je tegen dingen aan waarvan je denkt ‘Dat moet toch veel efficiënter kunnen?!’ Precies dát was de gedachte van – de toen nog 21 jarige - Kaz Abbekerk in 2014 toen hij in het kader van zijn studie Technische Bedrijfskunde zag hoe men van knoflookbollen handmatig knoflooktenen maakten.

Wat begon met een hoop kabaal uit een garage heeft geresulteerd in een miljoenenbedrijf. Miljoenen knoflooktenen, wel te verstaan. Op geheel eigen wijze verwerken wij, in onze bedrijfsruimte in Waddinxveen, knoflookbollen tot knoflooktenen waardoor we wekelijks ruim vier miljoen tenen aan onze klanten door heel Europa en daarbuiten leveren.

Onze ongepelde knoflooktenen tref je aan in verse maaltijdboxen, de verspakketten van de betere supermarkten en onze gepelde tenen bij de horecagroothandel.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf dat in 2020 zelfs De Ondernemersprijs Midden Holland won. Ons team bestaat uit diverse mannen en vrouwen die we eigenlijk stuk voor stuk vakidioten mogen noemen.

Naast onze smaakvolle knoflookbollen en -tenen, leveren we ook vers gesneden specerijen en mixen in speciale consumentenverpakkingen.

Een vraag? Graag!

Wij vertellen je met enthousiasme meer over onze producten.
Bel of mail ons dus vooral.

Bel nu
E-mail