Waarom Garlic Solutions?

Persoonlijk – wij zetten altijd ons beste ‘teentje’ voor

Onder de Spaanse zon wordt al generaties lang de meest smaakvolle knoflook geteeld. Precies waar we naar op zoek waren. We vinden het belangrijk om samen te werken met partijen die net als wij dezelfde passie hebben voor het product en voor kwaliteit! Onze knoflook wordt ook speciaal voor ons geteeld.

We hebben regelmatig persoonlijk contact met onze telers en bezoeken onze velden minstens één keer per jaar. Een samenwerking waar we ontzettend happy van worden!

Die persoonlijke relatie hebben we niet alleen met onze telers, maar ook met onze klanten. Wij zijn iedereen graag goed en snel van dienst. Dankzij onze flexibele productielijnen, ervaren personeel en centrale ligging kunnen wij snel inspelen op de wensen van onze klanten. Wij houden van korte communicatielijnen. Wel zo efficiënt en prettig!

Puur
We gaan alleen voor de hoogste kwaliteit. Dit heeft betrekking op alles wat we doen; van teelt tot arbeidsomstandigheden van smaak tot verpakking. Het hele proces van begin tot eind klopt!

Door de Spaanse zon en de teeltwijze is de smaak van onze knoflook rijker en voller! Een puur en eerlijk product… en dat proef je echt! Dit geldt ook voor onze rode pepers, die ook op de Hollandse klei geteeld worden. Onze gember komt nu nog van ver, maar dat is een kwestie van tijd.

Passie
Kortom bij Garlic Solutions draait alles om het leveren van kwaliteitsproducten… die ook nog eens supergezond zijn! We hebben de smaak te pakken en leveren wekelijks -door heel Europa en daarbuiten- meer dan vier miljoen knoflooktenen. De klant staat centraal. Flexibiliteit, duurzaamheid en ontzorgen zijn daarbij kernwoorden. Dat werkt gewoon het beste!

Een vraag? Graag!

Wij vertellen je met enthousiasme meer over onze producten.
Bel of mail ons dus vooral.

Bel nu
E-mail