16 maart 2023

Sinds vrijdag 10 maart 2023 zijn drie nieuwe verse horecaproducten van Garlic Solutions verkrijgbaar via Van Gelder groente & fruit. Het betreft de gemberschijven (voor in de gemberthee), de gesneden rode peperringen en Jalapeñoringen. Alle drie de producten zijn verpakt in flowpacks.

Onlangs presenteerde Garlic Solutions haar nieuwe horecaproducten op een evenement dat door Van Gelder werd georganiseerd voor haar klanten. De reacties waren enthousiast en besloot Van Gelder onze producten in haar assortiment op te nemen.

Wij blijven innoveren met onze vers gesneden specerijen. Daarnaast willen wij de horeca ook zoveel mogelijk ontlasten. Gemaksproducten zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Onze producten zijn gericht op snelheid en gebruiksgemak voor horeca en grootverbruikers. Ze zijn vers, gebruiksklaar, volledig natuurlijk, zonder additieven en allergenen, maar hebben wel een lange houdbaarheid. Hiermee wordt tijd bespaard in de keuken, zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit en men heeft ook veel minder afval.’, aldus een trotse Kaz Abbekerk, eigenaar van  
Garlic Solutions.

Meer dan vier miljoen ongepelde knoflooktenen per week

Met het produceren en leveren van meer dan vier miljoen ongepelde knoflooktenen per week, voor onder andere in de verspakketten van supermarkten en de verse maaltijdboxen, blijft Garlic Solutions één van de grootste knoflooktenenleveranciers in Europa. Daarnaast levert Garlic Solutions haar gepelde knoflooktenen aan de horecagroothandel. Dit was het eerste product dat Garlic Solutions maakte in haar serie gemaksproducten voor de horeca, waarbij vers, kwaliteit, geen additieven en toch een lange houdbaarheid centraal staan.

Wok- en verspakketten

Garlic Solutions verwerkt en levert sinds twee jaar ook gesneden rode peperringen en gemberblokjes voor in wokpakketten en gesneden gemberstukken voor in de verspakketten bij de supermarkten. Daarnaast maken wij ook verschillende verse mixen van onze producten, die kant- en- klaar voor gebruik zijn.

________________________________________________________________________________________________________________

Mocht u als horecaondernemer met één of meerdere van onze producten willen proefkoken, dan voorzien wij u graag van een sample. Wilt u zelf het gemak ervaren van onze gemberschijven voor in de gemberthee? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen (info@garlicsolutions.nl) of ons bellen: 0182 – 2050 44 en vragen naar Belinda of Ellen.