14 oktober 2022.

Garlic Solutions is een van de grootste leveranciers van ongepelde en gepelde knoflooktenen in Europa. Daarnaast leveren wij vers gesneden specerijen en mixen. Recent hebben wij ons assortiment uitgebreid met ‘gembergemak’. Dit omvat kant-en-klare gemberstukken, blokjes en gemberschijven.

“Wij kregen van klanten steeds meer de vraag naar verse gemberproducten. Wij denken altijd graag mee en dit heeft geresulteerd in ons assortiment ‘gembergemak’. Wij produceren nu kant- en klare gemberstukken, blokjes en gemberschijven en leveren deze onder andere aan de horecagroothandel en supermarkten. Daarnaast vind je onze gember ook terug in de bekende verse maaltijdboxen en in vers- en wokpakketten. Onze gember is gewassen, klaar voor gebruik en zonder additieven. We zijn ervan overtuigd dat ons ‘gembergemak’ weer een smakelijke en gezonde toevoeging is op ons bestaande assortiment, ”aldus Kaz Abbekerk, eigenaar van Garlic Solutions.

Waarom ‘gembergemak’ van Garlic Solutions?
Wij selecteren op onze eigen unieke wijze de gember op grootte, gewicht en aantallen, dus helemaal op maat. Dit kan variëren van gemberblokjes van circa 3 mm tot gemberstukken van 3 tot 5 cm.
Wij gebruiken geen additieven, dat doen wij bij geen van onze producten, maar door onze wijze van verwerken is de houdbaarheid onder de juiste omstandigheden meer dan veertien dagen.
Wij wassen onze gember en is hierdoor vrij van zand en krijgen bacteriën geen kans.
Ons ‘gembergemak’ vandaar die naam geeft tijdwinst. Bij Garlic Solutions beperken wij de foodwaste tot het minimum. Vandaar dat wij ook voor onze gemberstukken werken met telmachines, net zoals bij onze knoflooktenen. Daarnaast gebruiken wij ieder deel van onze versproducten onder ander in onze verse mixen.